Re: Pohledávka za 2004,vystavena v 2005
Jde vám o DPH nebo daňové přiznání?Pokud v podvojce-výnos byl,pokud v daňovce,tak příjem až 2005.DPH by mělo být OK.Moc už nerozumím pův.dotazu.Je blbý měsíc.
Re: Pohledávka za 2004,vystavena v 2005
Jsem otravná,ale jde mi o daň přiznání s tím,že v roce 2004 jsem vedla DE skutečnými výdaji a v 2005 chci uplatnit výdaje procentem.Musím tedy dodanit pohledávky za r.2004.Proto se ptám,když pohledávka za 12/04 byla vystavena až v 1/05,jestli mám podat dodatečné daň.přiznání za 2004.Díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 2. 2006 7:37
Včera jsem byla na školení a bylo řečeno,že pokud byla faktura za prosinec 2004 vystavena v lednu 2005,nemusí se podávat dodatečné DP a zdanění se to v r.2005.Až doma jsem si uvědomila,že do přiznání za rok 2004 jsem tu pohledávku uvedla.Tak teď nevím co s tím?Myslíte,že by stačilo napsat vyjádření k uvedené pohledávce na FU?
Děkuji za radu