Re: Přechod DE->PÚ - INFORMACE
Připojuju se s díky.Ne,ještě nepřišel čas to vzdát,( i když představa staletých dubů a skotských střiků někde v klidu, v blázinci, ač svázána do kozelce a s okem, které začíná mimovolně cukat, je lákavá..),pokud se najdou takoví, jako p.Eva.Mám taky přechod..(kromě svého, který čekám každou chvíli..)Ráda juknu .Držte se!
Re: Přechod DE->PÚ - INFORMACE
Díky za milá slovíčka :-) Právě jsem tam doplnila různé zákony a odkazy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 2. 2006 8:31
Zdravím všechny, kteří se stejně jako já potýkají s přechodem z DE na podvojko. Snažím se získat co nejvíc informací (ono jich moc není, že) a napadlo mě, že by bylo užitečné udělat obyčejné webové stránky věnované právě problematice přechodu. Stránky jsou k dispozici na http://www.volny.cz/prechod/
a jejich cílem je soustředit informace a odkazy na toto téma na jednom místě. K dispozici je i formulář pro vepisování Vašich vzkazů či dotazů.
Zdejší forum je skvělé, ale i ty nejlepší příspěvky velmi rychle "ujedou" dolů ... a těžko se pak hledají. Zatím jsem tedy na těch stránkách soustředila odkazy na starší i nové diskuze na téma přechodu, které proběhly zde na BC, na Sagitu i jinde. Seznam budu průběžně doplňovat. Chci tam také doplnit odkazy na paragrafy a odborné publikace na téma přechodu. Pokud víte o užitečných informacích a odkazech, které by tam mohly být, prosím ozvěte se na email ;-)
PS: Stránky jsou amatérské a určené především pro Internet Explorer 5-6. Jsou nekomerční a jsou míněny pouze jako pomůcka pro nás všechny, kteří se s přechodem musíme potýkat.