Re: mzda 4,000,-
pokud u vas nepodepise Prohlaseni, tak mu ty 4000 zdanite 15% srazkouvou dani a mate vyreseno - nezapocitava se jako prijem do DPFO, neodvadi se SP ani ZP.
Ale pozor: musi jit o jednorazovou cinnost, musi se specifikovat, kolik hodin nad ukolem stravi a pocet hodin nesmi presahnout 100h.
Oprava - ted jsem zjistila, ze chcete, aby mel 4000 cisteho, tak mu zdanite cca 4700 s 15% dani - dan vyjde 705 a 3995 dostane.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 2. 2006 11:15
Prosím o radu jak zaměstnat pracovníka, aby měl zhruba 4.tis.čístého a pokuď to jde neodvádět za něj sociální a zdravotní.Jestli na VPP,dohodu nebo jak? Jsem začátečník