Re: směnný provoz - dovolená a svátek?
Jak se nárok na dovolenou přepočítává, odpovídám o pár příspěvků níže - dovolená v nepřetržitém provoze.
Pokud mu směna připadne na svátek, odpracuje ji a k tomu mu navíc náleží buď volno s náhradou mzdy v jiný jeho pracovní den nebo 100% příplatek (volno má přednost). Pokud čerpá dovolenou v den, kdy je svátek, má tento den zaplacený jako dovolenou (tedy průměrem), ale neodečítá se mu z nároku dovolený. např. měl mít směnu ve st a ve čt, ve čt je svátek, on si bere dovolenou, placené bude mít 2 dny, ale jakoby si vyčerpal z dovolené jen 1 den.
Re: Pro Jiřku, děkuji
Děkuji Vám za informaci!
Skutečně je to tedy, tak jak jsem se domnívala a zamněstnavatel je šidí o dovolenou i náhradní volno za svátek. Dovolenou jim totiž odčítá vždy za 1 jejich prac.den jako 2dny z nároku na dovolenou. Ctěla jsem si domněnku potvrdit, abych neplácla nějakou hloupost. Nejlepší na tom je, že jim výplaty a veškeré účetnictví dělá daňový poradce :-))
Ještě jednou děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 2. 2006 12:06
Přítel pracuje jako číšník ve směnách jeden týden 2 dny a druhý týden 5 dnů (prac.doba od 9-23 hod.), zajímal by mne nárok na dovolenou v takovém provozu, neboť se domnívám, že jejich zaměstavatel jim dovolenou nevypočítává správně.
Dále nemá zaplacené svátky. Jak je to správně? - když svátek připadne na jeho pracovní směnu, měl by podle mne dostat zaplacenou směnu + náhradu mzdy za odpracovaný svátek (nebo poskytnuté náhradní volno). On má ale zaplacenou pouze odpracovanou směnu tak jako kterýkoliv jiný pracovní den. Pokud čerpá dovolenou v době svojí směny a na jeden z těchto dnů připadne svátek, co s tím? (Např. má mít směnu středa čtvrtek, při čemž na čtvrtek připadá svátek, a on má oficiálně dovolenou).
Doufám, že mé dotazy nejsou příliš zmatené. Předem děkuji za Vaše odpovědi.