Re: PaMačky, prosím
Já na pracovní smlouvu rodné číslo uvádím,v dotazníku děti mám také,když chtějí slevu na dani i jejich rodná čísla.Na smlouvě se děti nepíší.Po nás sociálka na smlouvě chce rodné číslo i číslo OP.protože ,když vyplácí nemocenské dávky,jde to přes složenku a tam se uvádí číslo OP.Takže?
Re: PaMačky, prosím
>>Prosím o sdělení, co všechno nesmím od zaměstnance
>>vyžadovat na osobním dotazníku a nesmím uvádět v
>>pracovní
>>smlouvě!
>>Vím o rodném čísle, počtu dětí a jejich RČ, ale co
>>ještě?
>>Nejsem kovaná v personalistice ani mzdách, takže
>>předem děkuji za vstřícnost.
V dotazníku musí uvádět počet vychovaných dětí, počet vyživovaných dětí.První pro přihlášku na nemocenské (i když je to údaj pro důchod) , druhé v případě exekucí.Když chtějí slevu na děti, vyplní je v Prohlášení daň.poplatníka i s r.čísly.
Takže nebuďme z toho vyplašení víc než je potřeba :) , s pozdravem.
>Já na pracovní smlouvu rodné číslo uvádím,v dotazníku
>děti mám také,když chtějí slevu na dani i jejich rodná
>čísla.Na smlouvě se děti nepíší.Po nás sociálka na
>smlouvě chce rodné číslo i číslo OP.protože ,když vyplácí
>nemocenské dávky,jde to přes složenku a tam se uvádí
>číslo OP.Takže?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 2. 2006 12:55
Prosím o sdělení, co všechno nesmím od zaměstnance vyžadovat na osobním dotazníku a nesmím uvádět v pracovní smlouvě!
Vím o rodném čísle, počtu dětí a jejich RČ, ale co ještě?
Nejsem kovaná v personalistice ani mzdách, takže předem děkuji za vstřícnost.