Re: zase SZM, pročetla jsem kdeco
Podání DAP by Vás nečekalo, mohla byste požádat zaměstnavatele o provedení roč.vyúčtování daně. Ale pro Vás bude výhodnější SZM.
musíte mít potvrzení od zaměstnavatele manžela, kde se dočtete,kolik daní bylo poskyto slevou na děti a kolik bylo ještě navíc vyplaceno daňového bonusu...potom si můžete zadat do formuláře - hlavní stránka - šablony - fin.úřad - daň z příjmu - A a uvidíte,když budete postupovat podle návodu řádku - vyplňuje se první,druhá strana, pak příloha č.5 strana 1,2 a zpět na stranu 3 a 4 daňového, že vám to vyjde, musíte mít přesné údaje,pak vám pomůžeme...
pokud je výdělek vyšší aspoň u jednoho partnera,tak se dá spočítat,zda se vyplatí,zda se dostane do nižšího daňového pásma...kolik Kč tím získáte...u přídavků záleží na výši poskytovaných...to víte,že to mají spočítané,ale oni vezmou průměr...takže u každého je to jinak...pro mne platí,že co mohu od státu dostat hned,tak beru, protože příjem roku 2006 - z toho přídavky od 9/07-8/08 - bůh ví jaké budou a v jaké výši..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 2. 2006 18:27
jsem ČID, pracuji pouze na DOPP, kde jsem podepsala na r.2005 prohlášení (příjem cca 40.000,-) a čekalo by mě podaní DAP A . Můj manžel má příjmy ze zaměstnání cca 240.000,-, podmínku vyživovaného dítěte splňujeme. bude pro nás výhodnější udělat SZM?