Re: Daň za DDP a HPP
pokud na počátku měsíce u vás pracoval na dohodu o prov.práce a nepodepsal daňové - tak správně 15% srážková do 5000, pokud potom uzavřel HPP a podepsal daňové prohl. a datum podepsání bude souhlasit s datem uzavření HPP tak to máte správně....nic neřešte....do ročního budou započítávány pouze příjmy z HPP...podle mne jste nic neporušila,protože to nebyl souběh
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
3. 2. 2006 8:06
Prosím-poraďte mi-měli jsme zaměstnance-který u nás pracoval na DPP-v únoru 05 měl DPP od 1-10.2. a od 11.2. jsme ho přijali na HPP.V diskuzích jsem se dočetla -že při souběhu DPP HPP se odvádí zál.daň.Já jsem ale odvedla s DPP sráž.daň a Z HPP zálohovou.Je to skutečně souběh??Jestli ano-co teď s tím???