Re: Spol. s r.o.
A nejenom dvě. Můj otec má 11 let s.r.o. a v průběhu této doby, byla založena další dvě s.r.o. s naprosto stejným názvem, vůbec tomu nerozumím, dokonce se někdy stane , že mu do firmy příjde jejich pošta i když on sídlí na Praze 4, druhá firma na Praze 10 a ta třetí je na Praze západ. Vždy jsem si myslela, že je to nějak hlídané, ale jak to tak vidím tak není.
Jejda tak mám pocit že píšete o nás. Praha 10 zdraví Modřany.
:-))))
Já popisoval vlastní zkušenost a plnění dikce zákona, na obch.soudu v Pardubicích je to samozřejmé,myslím tím kontrolu, ale je možné, že z dřívějška zůstaly nějaké problémy. Pokud je dotyčný nějak ohrožován nebo dotčen tím, že existuje jiná firma pod stejným jménem, může se obrátit na obchodní soud a požádat o nápravu. Pak bude rozhodně platit jako rozhodující moment den zápisu stejných firem do OR a obch.soud by to měl dát do pořádku.
Koukněte se na www.obchodnirejstrik.cz, do vyhledávače podle názvu si zadejte třeba naši firmu (dejte tam jen: APEX) a budete se divit. hned ta první se sídlem v Jesenici je ta naše a porovnejte s desítkami ostatních firem , se stejným názvem a stejnou koncovkou je tam níže jedna v Liberci a jedna v Kroměříži. Tak já nevím co Vám poradit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
5. 2. 2006 15:38
Dobrý den, zajímalo by mne, zda mohou existovat dvě různé společnosti s ručením omezeným podnikající pod stejným názvem.
Moc díky za odpověď.