Re: Částečně invalidní důchodce a výděle
zde :
http://www.sbirka.cz/06-0110.htm
dívala jsem se na ty stránky,stáhla důvod.zprávu posl.sněmovny - ve sbírce 24/2006 částka 11 je to schováno pod větou v odstavci č.8 - v části čtvrté hlavě třetí se díl třetí včetně nadpisu a poznámek pod čarou č.22 a 23 zrušuje" ...já ty poslance snad zabiju....oni snad opravdu běhají jen z bufetu k hlasování a zpět,jinak to nevidím...
>
>dívala jsem se na ty stránky,stáhla důvod.zprávu
>posl.sněmovny - ve sbírce 24/2006 částka 11 je to schováno
>pod větou v odstavci č.8 - v části čtvrté hlavě třetí
>se díl třetí včetně nadpisu a poznámek pod čarou č.22
>a 23 zrušuje" ...já ty poslance snad zabiju....oni
>snad opravdu běhají jen z bufetu k hlasování a zpět,jinak
>to nevidím...
... ja bych jim pral aby behali hlavne z bufetu na WC, kazdemu slusnemu cloveku se musi udelat spatne z tech jejich cen v bufetu :-))
souhlas,ale mi se dělá šoufl z těch jejich....písm.xyz se nahrazuje, vložte střední,čárku,vykřičník....zabít je ....bufet a ceny mi jsou fuk,pokud mi neotravují život svou "smrští zákonů" kterým nikdo nerozumí...no copak se normální člověk dokáže zorientovat,že ve větě v části čtvrté hlavě třetí se zrušuje...to fakt není normální,a to můžeme být rádi,že to nepřidali jako novelu třeba k zákonu o odpadech...
Dne 26.ledna 206 byla rozeslána novela zákona o důchodovém pojištění, která vyšla ve Sbírce zákonů pod č. 24/2006. Je účinná od 1.2.2006.
Uvádím inter.adresu, kde lze plné znění novely stáhnout, vytisknout a předat na mzd.účtárnu k využití, než dostanou nové znění zákona.
----http://www.sbirka.cz/NOVE/06-024.htm----
Nejpodstatnější změna nastává zrušením §§ 46 až 48, které regulovaly do současné doby možnosti výdělku částečných invalidních důchodců. Zrušením bylo umožněno ČID si vydělávat bez omezení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
7. 2. 2006 11:15
dobrý den,
Slyšela jsem, že ČI Duchodci si můžou vydělat neomezenou částku, že výdělek už není sledován.
Prosím o radu, kde bych mohla najít tuhle informaci (srozumitelnou)
v zákoně se momohu zorientovat.
Blanka