Re: výpověď podaná zaměstnancem v PN
>>Moje výborná kolegyně dostala v době PN skvělou
>>nabídku od bývalého zaměstnavatele s podmínkou
>>nástupu
>>1.3.2006. Dozvěděla se to ale bohužel až 1.2.2006,
>>takže
>>řádná výpovědní lhůta jí končí dubnem. Zaměstnavatel
>>dělá problémy a při velmi nízkém stavu zaměstnanců,
>>kdy
>>se ohání tím, jak to bude řešit..., argumentuje i do
>>vyjádření k výpovědi, že není možné přistoupit na
>>dohodu
>>vzhledem k nízkému počtu zaměstnanců na pobočku.
>>Kolegyně se rozhodla marodit a zaměstn.to
>>argumentoval
>>se slovy, že si jen prodlužuje výpovědní lhůtu..
>>Chci se zeptat-má vliv PN na výpovědní
>>lhůtu?Například, kdyby jí neuvolnil a o nové místo
>>přišla a marodila
>>např.do konce dubna-končí jí tedy výp.lhůta nebo se
>>2měsíce budou započítávat, až když bude práce
Děkuji mockrát, už jsem to kolegyňce přetlumočila-dotazovaly jsme se na toto téma prvně. Zřejmě nemáme jen my tyto problémy.
Snad se umoudří a nenechá jí ujít takovou šanci kvůli své ješitnosti. S pozdravem Bára
>>schopna?My
>>si myslíme, že se to tím neprodlužuje, ale necháme si
>>poradit od vás.
>>Děkuji Bára
>***
>1) zamestnavatel si muze rikat co chce, s vypovedi
>nemusi souhlasit (neni to dohoda, ale jednostranny akt)
>2) jak bylo receno nize (nejde nahodou o stejnou
>tazatelku?), vypoved bezi bez ohledu na PN, takze po 2
>mesicich konci
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
8. 2. 2006 12:56
Moje výborná kolegyně dostala v době PN skvělou nabídku od bývalého zaměstnavatele s podmínkou nástupu 1.3.2006. Dozvěděla se to ale bohužel až 1.2.2006, takže řádná výpovědní lhůta jí končí dubnem. Zaměstnavatel dělá problémy a při velmi nízkém stavu zaměstnanců, kdy se ohání tím, jak to bude řešit..., argumentuje i do vyjádření k výpovědi, že není možné přistoupit na dohodu vzhledem k nízkému počtu zaměstnanců na pobočku.
Kolegyně se rozhodla marodit a zaměstn.to argumentoval se slovy, že si jen prodlužuje výpovědní lhůtu..
Chci se zeptat-má vliv PN na výpovědní lhůtu?Například, kdyby jí neuvolnil a o nové místo přišla a marodila např.do konce dubna-končí jí tedy výp.lhůta nebo se 2měsíce budou započítávat, až když bude práce schopna?My si myslíme, že se to tím neprodlužuje, ale necháme si poradit od vás.
Děkuji Bára