Re: účtování v Pohodě
xxxxxxxxx
Zkuste si ještě vyjet sestavy Doklady nezahrnuté do uskuteč... nebo přijatých zdan. plnění, to co hledáte, by mělo být tam, protože to nevstupuje do přiznání, jak už je uvedeno v přechozí odpovědi ... nevím, co myslíte tím, chtě nechtě musím vypisovat všechny FP i FV, pokud chcete, aby se Vám dostaly do přiznání DPH, tak v Pohodě máte agendu Přijaté i Vydané faktury, kde je zaevidujete, ale to si myslím, že děláte,.... . Hlavně ještě u předkontace označit, že je jedná o zdanitelné plnění (většinou PD, UD)....
Re: účtování v Pohodě
Veškeré doklady ,které se mají objevit v přiznání DPH a jsou hrazeny bankou se musí zapsat přijatých , či vydaných faktur . Potom úhrady se dělají následovně. Účetnictví - banka - zmáčknete CTRL + L , zapíšete variabilní symbol a enter. Pokud je vše správné CTRL+ ENTER( vynechal jsem datumy , které si sama doplníte)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
8. 2. 2006 18:28
Prosím o pomoc, začínám dělat daň. evidenci v Pohodě. Po vypsání pokladní knihy a banky jsem si vyjela daň z přidané hodnoty a na ní se mi pořád ukazují čísla jen z pokladny nikoli banky. Nemůžu přijít na to ,kde dělám chybu. Pomůže ni někdo ?