Re: Přiznání typu A-radu a názor prosím!
Přiznání typu A pro tento rok neexistuje, je jednotné pro zaměstnance i pro podnikatele. Ve vašem případě bych uvažovala o společném zdanění manželů, kdy manželův a svůj příjem sečtete a rozdělíte napůl. Pokud uplatnovali děti vám, tak byste si je měla uplatnit vy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
8. 2. 2006 22:44
Prosím o radu,jsem celý rok na MD,v práci mi po 2 měsíce vyplatili dovolenou cca 35tisíc,jednou mi do mzdy hodili 2 děti jako bonus a podruhe 3 děti jako bonus,chtěla jsem děti nechat manželovi,aby je uplatnil jako FO.Ale kdyz mi je uplatnili,mohu podat priznání typu A a načíst je tam celý rok(18000)?
Má laická představa je (proto se ptám zde odborníků) cca35tisíc příjmy-38040 na mě a 18000tisíc na děti se mi vrátí jako nevyplacený bonus?
A ted drzá otázka nejde to nějak aby je uplatnil manžel??v práci jsem jim nepodepsala prohlášení,aby mi uplatňovali děti,to byla jen aktivita mzdové,ale zas nechci ,aby z toho měla problém.Děkuji za radu,