Re: k nemytým WC, aneb nemohu se nevyjád
Ale houby, nedramatizovala bych to, taky jsem se spíš pobavila, jak píše Lenka :-) Při naší duchamorné práci s těmi příšernými zákony je to div, že nemáme ještě horší způsoby :-)
Ještě k autorce původní zprávy: na jednu stranu si vážím toho, že někdo dokáže otevřeně projevit svůj názor a vyžadovat správné plnění pracovních povinností. Ale na druhou stranu - kdyby ta paní byla vaše matka nebo babička, možná byste potom trochu přehodnotila svůj radikální postoj. Kdyby ta paní uklízečka navštěvovala tuto diskuzi, to bychom si možná také početli, co by nám napsala :-) J.F.
Re: Pájovi :-)
Ale pájo, občas jsou ty výrazy nedílnou součástí uměleckého dojmu :-) Jak byste rozhodoval o tom, co ano a co ne? Já bych si to netroufla. Taky je to krajové, jsou velké rozdíly v tom, jak cítíme některé výrazy :-) J.F.
Budiž, jak to komu vyhovuje, mně spíš zaráží, kolik času se dá věnovat takovému nicneříkajícímu plkání,asi ho mají diskutující někdy nadbyt. Práci jim přidat. Mně je to fuk, já dělám doma a sám na sebe, takže můžu na BC kdykoliv, ale podle některých příspěvků jde o zaměstnance firem, kteří nemají do čeho píchnout a v pracovní době, na PC zaměstnavatele, za jeho peníze se takto baví.
Když jsem dělal v soukr.firmě, tak jsem takové diskutéry likvidoval a majitelé byli spokojeni. To jen můj názor, nikoliv dogma.
pája
Pájo, neudržím svůj jedovatý jazyk a nebudete mě mít rád, ale musím podotknout, že zářným příkladem plkání o ničem je téma, které jste nadhodil :-))) Nic nám do toho není :-) Jen ať sem ty lidi v pracovní době chodí, já jsem ráda, že jsou tady :-) J.F.
Já jsem důchodkyně a sice žiji z Vašich daní, ale dokáži si přivydělat účetnictvím a poeaný záchody bych asi taky nesnesla. Když je placená uklízečka, tak ať to uklidí! Nezdálo se mi to až natolik vulgární, je to prostě život a děláme to všichni a hlavně těm výrazům rozumíme, že? Proč by se nemohl někdo, koho trápí to co zrovna řeší zeptat na názor těch ostatních? Jinak pájo, dobrý večer přeji, mám Vás ráda.
Re: pro JAK
Máte pravdu, je to důležité a není proč dávat nos nahoru, že takové problémy se nás netýkají. Pisatelka se trápila, ale ta paní uklízečka možná také. Zdálo se mi, že ta diskuze je moc jednostranná, proto jsem se do toho zapletla :-) J.F.
Re: Pájo promiňte :-)
To je pravda, pájo, omlouvám se, přehnala jsem to, tohle není váš styl takové hádky a já jsem slíbila, že na pány budu tady hodná a přitom jsem jak slon v porcelánu :-) Tak promiňte, hezky se bavte v místní osvěžovně, také vás mám ráda :-) J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 2. 2006 16:31
Tak pěkně se ta diskuse rozjela, a nezlobte se na mne, skončila v pěkných sr.....
Vždycky, když pročítám dotazy a odpovědi na ně, mám děsně prima pocit, že ještě mezi námi jsou dobré víly (ať už rodu ženského či mužského), které nezištně poradí tápajícím. A potom mi to někdo pokazí, protože začne být ironický a hrubý. Tak všem hodným posílám vzdušný polibek na čelíčko, a těm ostatním - jděte se vycpat, kazíte nám náladu.