Minuly rok jsem pracoval u zamestnavatele na dohodu o provedeni prace. Zahajeni prace 1. 1. 2005, dokonceni 1. 4. 2005, rozsah prace 21 hodin, sjednana jednorazova odmena 35 000 Kc po ukonceni dila. Jenze zamestnavatel mi nestrhl z odmeny dan, cili vyplatil mi celych 35 000 Kc. Nepodepisoval jsem zadne prohlaseni, jedine co mam, je DPP. Zadny jiny pracovni pomer jsem za rok 2005 v CR nemel, ale pres prazdniny jsem mel jeste prijmy ze zahranici. Poradite mi prosim nekdo, co mam ted delat? Jak podat danove priznani?
Re: Danove priznani
Nemůžete těch 35.000,-- dle § 7. Nemáte ŽL nebo něco podobného - příjmy z podnikání podle zvláštních předpisů, nezávislé povolání, tlumočník atd.? Za 21 hod. jak bude vést zaměstnavatel mzdový list? Dle hodin? Nevím jestli se toto dá nazvat dohoda?
Re: Danove priznani
Ale dá.Dohoda o provedení práce je na 100 hodin za rok. Nechte si napsat potvrzení od toho dotyčného zaměstnavatele o zdanit. příjmech a stržených zálohách a uveďte to jako příjmy v §6.
10. 2. 2006 0:52
Dobry den.
Minuly rok jsem pracoval u zamestnavatele na dohodu o provedeni prace. Zahajeni prace 1. 1. 2005, dokonceni 1. 4. 2005, rozsah prace 21 hodin, sjednana jednorazova odmena 35 000 Kc po ukonceni dila. Jenze zamestnavatel mi nestrhl z odmeny dan, cili vyplatil mi celych 35 000 Kc. Nepodepisoval jsem zadne prohlaseni, jedine co mam, je DPP. Zadny jiny pracovni pomer jsem za rok 2005 v CR nemel, ale pres prazdniny jsem mel jeste prijmy ze zahranici. Poradite mi prosim nekdo, co mam ted delat? Jak podat danove priznani?
Dekuji mnohokrat.