Re: účtování v Pohodě
Ještě můžete likvidovat doklady postupem:Záznam/likvidace výběrem. Vyberte položku a v levém horním rohu klikněte na zlikvidovat. Záznam faktury i s textem a jejím číslem se přenese do bankovního nebo pokladního dokladu, zkontrolujte předkontaci a uložte.
Pokud byste potřebovala s Pohodou ještě někdy poradit, napište mi na mail: zdenka.ondruskova@tiscali.cz. Pokud budu vědět, ráda Vám poradím. Zdenka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startují podzimní Dny Marianne. Nabízejí slevy až 70 % i výhody pro platby kartou
WhatsApp mění ceník: Za servisní zprávy a potvrzení objednávek budou firmy platit
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
10. 2. 2006 9:33
Dobrý den, začínám vést daň. evidenci v Pohodě a nějak nevím jak na to. Zapsala jsem jako první pokladnu, následně na to banku a nechala jsem si vytisknout DPH. Tam se ale objevila jen pokladna, nikoli banka. Potom jsem vypsala všechny přijaté faktury,/ placené jak bankou, tak pokladnou/. A najednou se do DPH zapsalo dvakrát. Taky netuším jak likvidovat zaplacené faktury, neplatím je přes Pohodu ,ale vlastním převodem. Pomůže mi někdo , prosím !