Re: Přiznání k dani z příjmů právn os.PO
xxxxxxxxxxxxxxx
Takže příloha č. 1 II.oddílu A.Rozdělení výdajů, ...
501,502, 511, 512, 513,518,521,524,527,528,549,551
B. Odpisy (ty mám jenom na řádku 3.), na C neám nic,...
Vyplňujete přiznání ručně nebo na netu? Já jsem použila z netu v excelu, což Vás dost navede (a jsem za to neskonale vděčná). Nežádali jste náhodou o dotaci ze SIPVZ? Málem mne u toho trefil šlak... ale to odbočuji.
Lino moc děkuji. Dokonce se mi podařilo i ztáhnout také Prohlášení do Excelu,kde mě to,jak jste přesně napsala navedlo. Takže to mám konečně z krku :-))
O dotaci SIPVZ jsme taky žádali. My jsme ale i škola,která školení provozuje musím ještě navíc vystavovat FO pro nás i pro ostatní školy.
Ještě prosím o radu,kam správně zaúčtovat penále z OSSZ? Můj předchůdce to účtoval na 914 (rez.fond),a já mám pocit,že jsem to v min.škole účtovala na účet 5xx. A teď nevím.Děkuji
xxxxxxxxxx
Ha, to se mi ulevilo, že se zadařilo - aby mne zase někdo nespéroval, že si tady svými radami upravuji ego....penále určitě účtuji na 5xx, s čerpáním rezervního fondu zatím nemám žádné zkušenosti a "chytré knížečky" mám v práci - jdu tam až ve čtvrtek, tak když tak pošlu e-maila.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
10. 2. 2006 15:49
Jako záíkladní škola,tedy PO, vyplňujeme i my Přílohu č.1??
Nepodnikáme,dostáváme pouze dotace. Děkuji