Re: Půjčky začínajícím malým podnikatelů
Nic ve zlem, ale tady nejsou penize na potrebne veci a preci nebude stat podporovat ceskeho maleho podnikatele. Nas stat dotuje a podporu pouze nadnarodni koncerny. :-((
Mate smulu - nikdo Vam zadarmo nic neda. Jedine banky na uroky. :-(
Ještě zde existuje možnost, požádat úřad práce o dotaci na investici, tato dotace, ale musí splňovat řadu podmínek, musíte zřídit nová pracovní místa a obsadit je uchazeči, evidovanými na úřadě práce, tato místa zachovat po dobu stanovenou v dohodě, a další, nevím, jestlimáte v plánu zaměstnávat další lidi, když tak napište víc.
Bezúročné půjčky neexistujou. Vám bych doporučil stránku pujckypodnikatelum.
>Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
10. 2. 2006 16:40
Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Jsem začínající malý podnikatel jako fizycká osoba v oblasti polygrafie a vydavatelství.
Chtěl jsem se zeptat, zda se poskytují půjčky nebo jakákoliv finanční pomoc při zahájování podnikání nebo začínajícím malým ponikatelům. Např. bezúročné půjčky atd.....
Budu rád za Vaši odpověď. Jinak pro informaci, nejsem veden na ÚP a nyní jsem jako OSVČ. Tzn. že jsem již s podnikáním začal, ale potřeboval bych na "rozjezd" určitou injekci a pomoc.
Předem velice děkuji za odpověď