Dobrý podvečer, Mám dotaz, požádal mě náš zaměstnanec abych mu vystavila potvrzení že si u nás uplatňuje daňové zvýhodnění na své děti, potřebuje ho jeho manželka v novém zaměstnání. Nenašla jsem proč by se mělo vystavovat pro manželku která si děti neuplatňuje ? Potvrzení přeci potřebuji od manželky že ona nebude uplatňovat daňové zvýhodnění. Možná mi něco uteklo a budu muset našim zaměstnancům kteří si děti uplatňují vystavit výše uvedené potvrzení ? Děkuji. Kristína
Re: Nové potvrzení zaměstnavatele ???
V žádném případě. Potvrzení potřebuje ten zaměstnavatel, jehož zaměstnanec v prohlášení žádá o slevu na dani na děti. Nic se nezměnilo. Dáša
10. 2. 2006 20:17
Dobrý podvečer,
Mám dotaz, požádal mě náš zaměstnanec abych mu vystavila potvrzení že si u nás uplatňuje daňové zvýhodnění na své děti, potřebuje ho jeho manželka v novém zaměstnání. Nenašla jsem proč by se mělo vystavovat pro manželku která si děti neuplatňuje ? Potvrzení přeci potřebuji od manželky že ona nebude uplatňovat daňové zvýhodnění. Možná mi něco uteklo a budu muset našim zaměstnancům kteří si děti uplatňují vystavit výše uvedené potvrzení ?
Děkuji.
Kristína