Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
11. 2. 2006 17:45
Prosím o radu dne 12.1 06 jsem byla propuštěná v ochran.době.Hned druhý den jsem se byla zaregistrovat na ÚP.Protože jsem musela mezi lidi,tak po konzultaci s ÚP.jsem si našla brigádu-Smluova o provedení činnosti.Dne 3.2.06 jsem měla úraz mám PN.budou mi nemocenské dávky vypláceni u zaměstnavatele u ktého jsem byla v ochranné době nebo zaměstnavatel,u kterého jsme byla na brigádě-Smluova o provedení činnosti a z čeho by mi dávky byli vypláceny když jsem brigádně byla jen od 19.1.06 do 2.2.06práce shopna.
Jsem evidovaná na ÚP jako uchazeř o zaměstnání,které je ted momentálně pozastaveno důvodem prac.nechopnosti.Podle ÚP by mne měl nemoc. dávky vyplácet předchozí zaměstnavatel u kterého jsem v ochranné době.
Předem děkuji za radu snad Vám budu moc také pomoci
Jarmila