Re: prosím paní Jiřku
Já jsem tam vždycky uváděla počet zaměstnanců, daněných zálohovou daní (i když byla třeba nulová). Srážkové jsem tam neuváděla a žádný problém nikdy nebyl. Tak teď fakt nevím.
Re: prosím paní Jiřku
Nějak mi ten opačný názor leží v hlavě. Když se podíváte na formulář tak na 1. str. je uvedeno: počet zaměstnanců podle........ k poslednímu dni kalendářního měsíce roku..... Když mám DPP např. na 3.-5. t.m. tak přece nejsem zaměstnanec k poslednímu dni. Uvedu pouze zaměstnance se zálohovou daní. Díky za názory
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
13. 2. 2006 14:47
Teď jsem na rozpacích. Vyúčtování daně z příjmu + počet zam. k 1.12. - Trochu níže jsem se dočetl, že se uvádějí i zaměstnanci se srážkovou daní. Proč se však potom vyplňuje další přehled o srážkové dani. Já jsem do vyúčtování dal zaměstnance jenom z HPP (všichni mají podepsané prohlášení) a DPČ - také podepsané prohlášení. Během roku jsem však zaměstnával (skoro každý měsíc) člověka na DPP výdělek do 5000Kč, srážková daň - vždy na 1-2 dny v měsíci. Toho jsem do vyúčtování neuvedl, ale je vlastně ve vyúčtování srážkové daně. Prosím vysvětlete mi správný postup, ještě jsem to neodevzdal. Moc děkuji.