Re: VYUCTOVANI PROSIM
Do "mělo být sraženo" dne píšu výplatní termín, mělo být sraženo částku která "měla být sražena" prostě výše správně spočtených daní, "bylo sraženo" to co jsem doopravdy v daný měsíc srazila a odvedla. Jedná se o to že někdy se může stát že španě spočtete daň (např. uplatníte slevu na dítě, když jste neměla, nebo vám pracovník něco co je důležité pro výpočet daně sdělí pozdě atd.) a vy provádíte opravu v dalším měsíci.
Ve sloupci 5 uvádím v řádku březen částku o prácené přeplatky z předešlého roku.
Re: VYUCTOVANI PROSIM
Verčo, vy mě zkoušíte :-))) Pokud jste přesvědčena že jste v průběhu roku vždy správně počítala daň ze mzdy tak se sloupec "mělo být sraženo" (sl.2) rovná sloupci "bylo sraženo" (sl.3). Mělo být a bylo je tam právě pro ty zjištěné opravy během roku.
P.s. částku mělo být sraženo vypočtete dle platného zákona o dani z příjmu :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 2. 2006 15:06
PROSIM PORADTE MI CO SE VYPLNUJE V JEDNOTLIVYCH SLOUPECCICH V CASTI I. CO ZNAMENA MELO BYT SRAZENO? POKUD BYLO VSE OK, VYPLNUJE SE POUZE BYLO SRAZENO? A CO TY OSTATNI? DIKY