Re: Mzdy- převod dat z jiného programu
Idealni je zavolat do firmy vyrobce programu Premier - a snim se dohodnout. Cena za sw prace se pohybuje kolem 700,- /hodinu.
Neznam zadny tento soft ale vetsina slusnych softu ma Export/Import dat. Podivejte zda nemate tyto volby - pak by to bylo levnejsi.
Nevim o kolik se jedna zamestnacu, ale je li to rozumny pocet, tak ja bych obetoval vikend a zauctoval vse znovu od zacatku roku, tim se seznamim s novym programem, zkontroluji si zda vse delam dobre v novem programu a jak se rika, vlk se nazere a koza zustane cela. Tedy vy se jej neucite bez problemu pouzivat a mate pak cely rok pohromade. Jedna se tedy pouze o ten cas. Ja jako soukromnik to takto delam bezne, prebiram-li ucetnictvi v prubehu roku.
>>>>Vážení, poradil by mně někdo? Asi do poloviny
>>>>července
>>>>tohoto roku bude mzdy pro velkou organizaci účtovat
>>>>účetní firma.Používá Program- Ježek-STEREO( bývalé
>>>>Účto).Od poloviny roku bych měla mzdy provádět sama,
>>>>ale v
>>>>jiném programu, který je už bohužel zakoupen.(Premier
>>>>)
>>>>Dotaz: jak budu provádět vyměřovací základ jak pro
>>>>nemocenskou tak pro náhrady?Bude stačit vložit do
>>>>programu pouze vym.základy za celý rok nebo budu
>>>>muset
>>>>zpětně
>>>>opisovat celé mzdové listy ?Jedná se o cca 65
>>>>zaměstnanců.To by znamenalo cca 800 mzdových listů
>>>>!!!
>>>>Nebo je
>>>>možné, aby informátor provedl nějakým způsobem
>>>>jednorázově přenos dat do nového programu?Takzvaně
>>>>převodní
>>>>most?Pokud by to šlo, kolik to asi tak stojí? Poraďte
>>>>mi prosím někdo.Děkuji Dája
>>>
>>>Idealni je zavolat do firmy vyrobce programu Premier
>>>-
>>>a snim se dohodnout. Cena za sw prace se pohybuje
>>>kolem 700,- /hodinu.
>>>Neznam zadny tento soft ale vetsina slusnych softu ma
>>>Export/Import dat. Podivejte zda nemate tyto volby -
>>>pak by to bylo levnejsi.
>>
>>Snažila bych se s vedením firmy domluvit, aby byl
>>celý
>>rok veden v JEDNOM účetním programu, to je jedno v
>>kterém. Ale zdá se mi to jednodušší kvůli různé
>>evidenci.
>
>
>Nevim o kolik se jedna zamestnacu, ale je li to
>rozumny pocet, tak ja bych obetoval vikend a zauctoval vse
>znovu od zacatku roku, tim se seznamim s novym
>programem, zkontroluji si zda vse delam dobre v novem programu
>a jak se rika, vlk se nazere a koza zustane cela. Tedy
>vy se jej neucite bez problemu pouzivat a mate pak
>cely rok pohromade. Jedna se tedy pouze o ten cas. Ja
>jako soukromnik to takto delam bezne, prebiram-li
>ucetnictvi v prubehu roku.
Vždyť je uvedeno, že 65 zaměstnanců. To bych teda nechtěl znovu dělat a ještě za víc než polovinu roku. Zkuste se domluvit přímo s tvůrcem programu.
>
>
Vůbec se toho nebojte ve firmě PREMIER System jsou velmi ochotní lidé, kteří Vám s tím pomohou. Já jsem na tento program přecházela od roku 2003 a jsem velice spokojená. Potřebovala jsem převést do programu všechny závazky a pohledávky a všechno mě udělali. Něco málo si za to naúčtovali, ale bylo to tak málo, že už si nepamatuji kolik a určitě to bylo lepší a hlavně spolehlivější než kdybych si to tam měla dávat sama. Stačilo mi, když jsem si musela dávat do programu majetek za 15 let zpátky včetně odpisů, protože jsme to do té doby vedli na papírových kartách a byl v tom velký nepořádek. Jinak tato firma velice rychle reaguje na veškeré legislativní změny a pokud Vám něco nefunguje stačí zavolat nebo poslat reklamaci e-mailem a během chvíle máte odpověď nebo připravenou aktualizaci, nebo opravu, kterou si stáhnete a je po problému. I mzdy se my dělají velmi dobře. Pokud budete v budoucnu potřebovat s něčím v s tímto programem poradit uvedu Vám e-mail:prochazkova@adatisk.cz
Mějte se pěkně a hlavu vzhůru. Marcela
>>
>>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
14. 2. 2006 18:18
Vážení, poradil by mně někdo? Asi do poloviny července tohoto roku bude mzdy pro velkou organizaci účtovat účetní firma.Používá Program- Ježek-STEREO( bývalé Účto).Od poloviny roku bych měla mzdy provádět sama, ale v jiném programu, který je už bohužel zakoupen.(Premier )
Dotaz: jak budu provádět vyměřovací základ jak pro nemocenskou tak pro náhrady?Bude stačit vložit do programu pouze vym.základy za celý rok nebo budu muset zpětně opisovat celé mzdové listy ?Jedná se o cca 65 zaměstnanců.To by znamenalo cca 800 mzdových listů !!! Nebo je možné, aby informátor provedl nějakým způsobem jednorázově přenos dat do nového programu?Takzvaně převodní most?Pokud by to šlo, kolik to asi tak stojí? Poraďte mi prosím někdo.Děkuji Dája