Re: Povinný přechod na PÚ
Jitko, vím, že okolo toho byly zmatky a pokud vím, ani "pomazané hlavy" neměly jednotný názor. Nejlépe asi bude, když napíšete přímo na ministerstvo financí buď dopisem nebo emailem. Prosím, podělte se pak s námi tady o odpověď, kterou vám dali. Písemné stanovisko MF je pro vás asi to nejlepší, co teď můžete mít.
No právě - nikdo vám to písemně nedá, jedině Ministerstvo, to vám odpoví na 99,9%. Určitě tam napište co nejdřív.
Písemné stanovisko dostanete od FŘ. Jaké bude, to se neví. Na podzim jsem viděla i takové, že se k roku 2003 nepřihlíží, třebaže stanovisko koordinačního výboru MF z léta (písemné) je, že se k roku 2003 přihlíží.
Stále trvá rozpor mezi odborem účetnictví a odborem daní na MF.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
15. 2. 2006 9:11
Prosím, už někdo definitivně zná odpověď, zda při obratu r. 2003 větším než 15 mil (rok 2004 menší než 15 mil) je nutný přechod na účetnictví. Zatím má i MF na to dva různé názory a čas mi utíká.
Děkuji