Re: Zaměstnavatel neproplatil nemocensko
pokud jste předložil zaměstnavateli doklad včas a řádně se všemi náležitostmi - začátek nemoci, ukončení, případně lístek na peníze, podepsal, zatrhnul na ukončení či lístku na peníze že nepobíráte žádný z uvedených důchodů, nemáte úraz ostatní či způsobený jinou osobou, alkohol, pak není důvod neproplatit.Máte právo požadovat proplacení i v mimořádném výplatním termínu, pak-li že byste neuspěl opět, pak mě napadá už jen obrátit se na příslušnou OSSZ s tím, co máte dělat, ale nejlepší je vždy možnost dohody. Zkuste se optat co ho k tomu vedlo, že vám nemocenskou neproplatil? třeba něco chybí anebo je tak arogantní ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
16. 2. 2006 21:22
Prosím o radu. Zaměstnavatel mě neproplatil nemocenskou za leden. Když jsem se ho dotázal, kdy ji proplatí, sdělil, že až další měsíc. Co mohu udělat pro to, aby jí proplatil řádně. Není s ním řeč.
Děkuji