Dobrý den, stala se mi nemilá věc - u jednoho klienta, který má výplatní termín 11. jsem do 30 dnů (11.2.) zapomněla podat Vyúčtování daně z příjmů fyz. os. ze záv. činnosti. Budou z toho nějaké postihy - nemáte s tím někdo zkušenosti. Ještě mě napadlo od ledna změnit výplatní termín na třeba 20. - pomohlo by to? (Výplata za prosinec 20.1. - a podávní přehledu by tudíž bylo v normě) Jen nevím jestli se změna výplatního termínu někde nemusí hlásit. Z tohoto důvodu už jsem ho stejně několikrát chtěla změnít (klient by souhlasil). Co je tedy třeba ke změně výplatního termínu?Přehledy (OZP + PSSZ) za prosinec a leden už jsou odevzdány s datem 11. Děkuji za odpovědi Lenka
17. 2. 2006 9:12
Dobrý den, stala se mi nemilá věc - u jednoho klienta, který má výplatní termín 11. jsem do 30 dnů (11.2.) zapomněla podat Vyúčtování daně z příjmů fyz. os. ze záv. činnosti. Budou z toho nějaké postihy - nemáte s tím někdo zkušenosti. Ještě mě napadlo od ledna změnit výplatní termín na třeba 20. - pomohlo by to? (Výplata za prosinec 20.1. - a podávní přehledu by tudíž bylo v normě) Jen nevím jestli se změna výplatního termínu někde nemusí hlásit. Z tohoto důvodu už jsem ho stejně několikrát chtěla změnít (klient by souhlasil). Co je tedy třeba ke změně výplatního termínu?Přehledy (OZP + PSSZ) za prosinec a leden už jsou odevzdány s datem 11.
Děkuji za odpovědi Lenka