Re: Vyúčtování daně z příjmů ze záv. čin
>>Dobrý den, stala se mi nemilá věc - u jednoho
>>klienta,
>>který má výplatní termín 11. jsem do 30 dnů (11.2.)
>>zapomněla podat Vyúčtování daně z příjmů fyz. os. ze
>>záv. činnosti. Budou z toho nějaké postihy - nemáte s
>>tím
>>někdo zkušenosti. Ještě mě napadlo od ledna změnit
>>výplatní termín na třeba 20. - pomohlo by to? (Výplata
>>za
>>prosinec 20.1. - a podávní přehledu by tudíž bylo v
>>normě) Jen nevím jestli se změna výplatního termínu
>>někde nemusí hlásit. Z tohoto důvodu už jsem ho
>>stejně
>>několikrát chtěla změnít (klient by souhlasil). Co je
>>tedy třeba ke změně výplatního termínu?Přehledy (OZP
>>+
>>PSSZ) za prosinec a leden už jsou odevzdány s datem
>>11.
>>
>>Děkuji za odpovědi Lenka
A jde to udělat i zpětně? Co se stane když to nechám jak je a Vyúčtování podám o ten týden později než mělo být podané. Budou z toho něco dělat?
>Změnu výplatního termínu musíte nahlásit i na ZP a
>OSSP
Re: Vyúčtování daně z příjmů ze záv. čin
Milá Lenko, nechci vás nějak navádět, ale už se mi to taky stalo a nic z toho nebylo, žádný postih, takže když to pošlete dneska s datumem 11. tak myslím, že vám to projde.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
17. 2. 2006 10:14
Dobrý den, stala se mi nemilá věc - u jednoho klienta, který má výplatní termín 11. jsem do 30 dnů (11.2.) zapomněla podat Vyúčtování daně z příjmů fyz. os. ze záv. činnosti. Budou z toho nějaké postihy - nemáte s tím někdo zkušenosti. Ještě mě napadlo od ledna změnit výplatní termín na třeba 20. - pomohlo by to? (Výplata za prosinec 20.1. - a podávní přehledu by tudíž bylo v normě) Jen nevím jestli se změna výplatního termínu někde nemusí hlásit. Z tohoto důvodu už jsem ho stejně několikrát chtěla změnít (klient by souhlasil). Co je tedy třeba ke změně výplatního termínu?Přehledy (OZP + PSSZ) za prosinec a leden už jsou odevzdány s datem 11.
Děkuji za odpovědi Lenka