Re: Prosím paní Jiřku, ale i ostatní - m
Jestli u vás požádal o roční zúčtování a do 15.2. Vám předložil i potvrzení o předchozích příjmech, můžete mu RZ udělat.Chápu to tak, že tu dohodu daněnou 20 % měl u Vás. Neměl-li v tomto měsíci jiný příjem současně, může u Vás tento měsíc, kdy u Vás prohlášení nepodepsal(květen) podepsat dodatečně a tuto zálohovou daň mu do zúčtování zahrnete. Podat by si musel sám, byla-li by tato dohoda s 20% u jiného zaměstnavatele (nepodepsaný celý rok) nebo u jiného zaměstnavatel současně s další zálohovou daní. Tu opravu za červen jste provedla správně
ale kdy ? Pokud ještě v r.2005,mělo být ve Vyúčtování promítnuté
v příloze.
Jestli do 15.2. potvrzení nepředložil , na potvrzení mu napíšete kdy podepsal podle skutečnosti- 6-12.Proč chcete psát na potvrzení,že podepsal od ledna , když nastoupil v červnu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
17. 2. 2006 23:49
student - nástup 6/2005 podepsal prohlášení / nyní zjištěno, že v červnu podepsal prohlášení již na učilišti /vypláceny odměny v rámci školní praxe/.
- nyní požádal o roční zúčtování /nemůže být provedeno, neboť v měsíci 5/2005 dohoda - Zál.daň 20%/
- mzdy za 6/2005 opravím, ale co mám uvést na potvrzení o zdan.příjmech - že podepsal za 6-12/2005, nebo pokud opravím ten 6 měsíc - mohu uvést na potvrzení, že podepsal za 1-5/05?
Přehled za r.2005 jsem ale již odevzdala, mám se odvolat a podat opravný přehled? Asi ano, že? Děkuji mnohokrát za odpovědi