Re: Kopie daní
Nebojte se jich, sice povinni nejsou, ale jsou to také lidi jako my :)
Že nemáte kopii, nestane se nic, zákon o dani vám to neukládá. Nejdřív to zkuste a uvidíte.Jestli jste jen zaměstnanec nebo nejste povinna podat přiznání k dani, nic se neděje, pro Váš klid si vezměte sebou Vámi napsané potvrzení, že jste podala přiznání k dani a SZP(příl.5) dne.. a nechte si to od ni aspoň orazit. Jestli jste OSVČ musí Vám orazit Přehled pro zdr.pojišťovnu, kdy jste přiznání podala.
Re: Kopie daní
>>>>Prosím o radu,podala jsem spol.zdanění manželů na FÚ
>>>>a
>>>>zapoměla jsem si nechat udělat kopie,takže nemám
>>>>žádný
>>>>doklad o podání.Je to nutné?Nebo můžu ještě pro to
>>>>něco udělat?Děkuji za rady,leží mi to od středy v
>>>>hlavě.Mirka
>>> Můžete se tam stavit a kopii si pořídit.Ještě tam
>>>nebude nával:)
>>MYSLÍTE ŽE MI JI UDĚLAJÍ,NEBO CO SE MŮŽE STÁT POKUD
>>JÍ
>>MÍT NEBUDU....??,
> Nebojte se jich, sice povinni nejsou, ale jsou to
>také lidi jako my :)
>Že nemáte kopii, nestane se nic, zákon o dani vám to
>neukládá. Nejdřív to zkuste a uvidíte.Jestli jste jen
>zaměstnanec nebo nejste povinna podat přiznání k dani,
>nic se neděje, pro Váš klid si vezměte sebou Vámi
>napsané potvrzení, že jste podala přiznání k dani a
>SZP(příl.5) dne.. a nechte si to od ni aspoň orazit. Jestli
>jste OSVČ musí Vám orazit Přehled pro zdr.pojišťovnu,
>kdy jste přiznání podala.JÁ PODÁVALA SPOL.ZDANĚNÍ,JSEM NA RODIČÁKU.MYSLÍM JEN NA TO KDYBY SE JIM TO NÁHODOU ZTRATILO..TAK JÁ NEMÁM NIC V RUCE....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
18. 2. 2006 10:48
Prosím o radu,podala jsem spol.zdanění manželů na FÚ a zapoměla jsem si nechat udělat kopie,takže nemám žádný doklad o podání.Je to nutné?Nebo můžu ještě pro to něco udělat?Děkuji za rady,leží mi to od středy v hlavě.Mirka