Re: Jak často lékařské preventivní prohl
...při kontrole ho musíte předložit a proto je nejlepší to mít u spisu,ale není to podmínkou.
Jinak preventivní kontroly jsou dle směrnice MZ č. 49/1967 reg. v částce 2/1968 Sb. dle paragrafu 12, 13, 14 a 15 + pro řidiče zákon č. 361/2000Sb. pargraf č.87
Tak nevím , já to mám zařazené ve zvláštním šanonu, abecedně. Mám 100 zaměstnanců, tak abych nemusela u každého hrabat ve spise, kdyby to chtěla kontrola vidět všechno. Myslíte, že to mám předělat?
Jinak děkuji za odpověď Mája
....záleží co všechno máte na starosti.Já to mám taky ve zvláštním šanonu,protože mám na starosti BOZP a tudíž i tyto věci.Ale tředa pokud máte i personální věci a máte u sebe i karty zaměstnanců,tak je to přehlednější,ale záleží na Vás.Hezký den :o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
20. 2. 2006 9:36
Můžete mi prosím někdo poradit, jak často se mají provádět preventivní lékařské prohlídky a jaký je na to předpis, popř. odkaz na internetovou adresu ?
Např. u lidí straších 50 let - manuálně pracujících, THP, pracujících na směny apod.
Potřebuji to dost rychle. Děkuji moc. Mája