Re: výdaje paušálem - procenta- prosím p
no to jsem si myslela, ale proč před přechodem na paušál u daŇOVÉ EVIDENCE MUSÍM DODANIT POHLEDÁVKY? ...logické je že daním to, co přimu, ale tady to je celkem nelogické ne?
zatím jsem dělala peocenta jen u firem které měly vyrovnané pohledávky a závazky, ale teď si fakt nejsem jistá
Re: výdaje paušálem - procenta- prosím p
ano, pri prechodu z evidence na % se musi dodanit pohledavky, zavazky, zasoby (k pohledavkam - bud. prijmum jste si uz uplatnila odpovidajici vydaje-naklady a diky tomu % byste si je uplatnila znova); to s tim nesouvisi - vy to % uplatnujete pouze z PRIJMU nikoli POHLEDAVEK
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
20. 2. 2006 14:27
jak je to když si chci uplatňovat výdaje % z příjmů a na konci roku mám neuhrazené faktury? 1)...co je vlastně ta evidence příjmů - toho co došlo nebo všech pohledávek v daném roce? 2)jak je to u nájmu, když mi je v roce 2005 nájemníci nezaplatili? když uplatňuju procenta musím zdanit i nezaplacené nájemné nebo jen to zaplacené? Děkuji