Re: čtvrtletní plátce DPH na měsíčního p
Jo zajděte si za správcem, pokud vím, píší to do registrace... Já jsem to opomenula a chtěla jsem zůstat naopak měsíčním místo čtvrteltním u jednoho klienta (abych v tom neměla bordel). "Baba" volala a vynadala mi, že v tom má ona bordel a poslala mi rozhodnutí a hotovo.... :-))
Díky...tak to "babě" napíšu.. jsou tam ale někdy docela protivní,, řeknou př. a to vy nevíte.. a dělá jen jednu daň ..bych je chtěla vidět, kdyby silniční, přijmovku, daň ze mzdy, a všechna ta jejich inteligentníhlášení... :)))
ještě jšenou díky
¨Blanka
Fakt bych chtěla vidět některé z nich na našem místě... (neházím všechny do jednoho pytle...). Ty "inteligentní" rady, no to je někdy síla. A nejlepší je, když řekne, že se zeptá a volá pak za půl dne a že se ptala všude okolo a stejně řekne buď kravinu a nebo věc, která je napsaná v zákoně polopatě (v tomto případě šlo o telefonát mého šéfa na FU, než mu jeho známá zavolala za 2 hodiny zpět, tak já mu to do 5 min odrecitovala ze zákona...). Jó holt chtěl mít "odbornou" radu...
Pevné nervy :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
20. 2. 2006 15:21
Hlásím nějakým způsobem na FU, že se stávám měsíčním plátcem DPH?
Díky
Blanka