Re: taky něco ke kávě
>Byla jsem dnes na fú u správce daně dph ve stejné
>kanceláři s ním sedí slečna ,napřed asi dva roky sděla na
>podatelně takovej studenej obličej,
>přišel pán v monterkách a chtěl po ni opis daň př.
>neměl plnou moc nic nedostal nebylo to pro něj už tady
>jsem lapala po dechu jak s ním jednala,
>pak přišel pán chtěl něco k dph tak to ona
>nezná,třídila tam silniční daň,můj manžel mi říkal ,že mu volali
>z Fú ,že má špatně sil daň a tak jsem toho chtěla
>využít
>už jsem měla co jsem potřebovala u dph a teď říkám té
>slečně co a jak ana to našla a že to potřebuje opravit
>stejnou rukou a ,že manžel musí přijít ,já jí říkám
>,že píšu úplně stejně jak on,tak mě nechala opravit dvě
>čísla ,
>pak mi to vzala a zase že to musí podepsat a napsat
>opravil ,tak znova jí říkám ,že píšu stejně jak on,ale
>musí to podepsat ,
>položila to na stůl, zazvonil telefon já jsem to
>podepsala
> všichni jste pochopili ,že to celé jsem psala já
>jenže ona začala vyvádět ,že s ní všichni dělají blbce ,že
>je tam jasně napsáno kdo to smí a nesmí podepisovat
>tak jsem jen podotkla ,že s ní nikdo blbce dělat
>nemusí a já už vůbec ne
>nemusíte mi vysvětlovat ,že se to nesmí atd já to vím
>,ale o nic nešlo a ona chtěla být důležitá nic neví
>nic nezná a hraje si na strašnou úřednici.
Oni jsou asi na těch FÚ všichni stejní. Věčně mají nějaké připomínky.To co vám se mi stalo taky, taky to vyplňuji za manžela i podepisuji. Jenže už je znám a hlavně tu paní, ke které chodím a vím, že i ostatní s ní mají problémy a tak jsem odešla jako to zanést manželovi do auta a za dveřmi jsem to opravila a podepsala.
>
>
>
>
Re: taky něco ke kávě
asi mám taky štěstí, jsme menší město ve Slezsku- zatím fajn ze strany úřednic - nedělají problém,jednou jsem telefonicky narazila na paní důležitou - potřebovala jsem poradit a ona když mi nedokázala odpovědět tak řekla,že není informační kancelář a bylo vymalováno..co jsem si o ní řekla,když jsem položila telefon si dovedete představit...ale to byla jedna jediná výjimka...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
20. 2. 2006 22:45
Byla jsem dnes na fú u správce daně dph ve stejné kanceláři s ním sedí slečna ,napřed asi dva roky sděla na podatelně takovej studenej obličej,
přišel pán v monterkách a chtěl po ni opis daň př. neměl plnou moc nic nedostal nebylo to pro něj už tady jsem lapala po dechu jak s ním jednala,
pak přišel pán chtěl něco k dph tak to ona nezná,třídila tam silniční daň,můj manžel mi říkal ,že mu volali z Fú ,že má špatně sil daň a tak jsem toho chtěla využít
už jsem měla co jsem potřebovala u dph a teď říkám té
slečně co a jak ana to našla a že to potřebuje opravit stejnou rukou a ,že manžel musí přijít ,já jí říkám ,že píšu úplně stejně jak on,tak mě nechala opravit dvě čísla ,
pak mi to vzala a zase že to musí podepsat a napsat opravil ,tak znova jí říkám ,že píšu stejně jak on,ale musí to podepsat ,
položila to na stůl, zazvonil telefon já jsem to podepsala
všichni jste pochopili ,že to celé jsem psala já jenže ona začala vyvádět ,že s ní všichni dělají blbce ,že je tam jasně napsáno kdo to smí a nesmí podepisovat
tak jsem jen podotkla ,že s ní nikdo blbce dělat nemusí a já už vůbec ne
nemusíte mi vysvětlovat ,že se to nesmí atd já to vím ,ale o nic nešlo a ona chtěla být důležitá nic neví nic nezná a hraje si na strašnou úřednici.