Re: Společné zdanění manželů - pomoc
nahoře - šablony - fin.úřad - daň z příjmu A - zkuste si dosadit vč.přílohy č.5 - všeobecně záleží v jaké daňové skupině byla sražena daň manžela, vám vyjde přeplatek za měsíce,kdy jse byla na rodičáku...pokud znáte údaje o výdělku a zálohách daní zkuste dosadit do tiskopisu a uvidíte...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
21. 2. 2006 10:19
Dobrý den,
ráda bych vás požádala o pomoc. Loňský rok jsem leden-srpen byla se synem na rodičovské dovolené. V září jsem se vrátila do práce. Manžel byl celý čas zaměstnán u stávajícího zaměstnavatele. Je pro nás vyhodnější společné zdanění manželů nebo když nám zdanění udělá každému zvlášť zaměstnavatel? je někde na internetu odkaz jak si o i laik může vypočíst a pak se rozhodnout co bude výhodnější? Předem děkuji za odpověď. veronika