Re: SD manželů - jaké všechny přílohy
U dětí nad 18 let potvrzení o studiu,u zaměstnanců Potvrzení o zdanti.příjmech od zaměsnavatele, potvrzení o zaplacení životního nebo penzijního pojištění (pokud si ho platí).U druhého z manželů vždy kopie přikládám. Na FU jsem ještě nebyla,tak nevím zda to budou vyžadovat.
Re: SD manželů - jaké všechny přílohy
Já jsem přiložila u potvrzení o studiu syna u manžela, který si na něj uplatňuje slevu. Potvrzení o zdan.příjmech jsme přiložili každý svoje ke svému přiznání + příloha 5 každý. Na podatelně mi to vzali a zatím se nikdo neozval, že by to bylo špatně nebo že by něco chybělo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 2. 2006 14:42
Dobrý den,
dle Vašich zkušeností, jaké všechny přílohy přikládáte, hlavně ohledně dětí - zda kopie RL, potvrzení o studiu, potvrzení že druhý z manželů neuplatňoval apod.
A také, zda k daňovému přiznání manžela přikládáte i kopii potvrzení výše příjmů manželky a obráceně.
Děkuji
J.