Re: ROČNÍ ZÚČTOVÁNÍ!!!
>Prosím Vás stačí mi na roční zúčtování potvrzení z
>pracáku, že našeho zaměstnance manželka byla vedená na
>ÚP, jestli mu můžu uplatnit nezdanitelnou částku na
>manželku?? Děkuji za odpověď!
příjem z podpory manželky byl za rok 2005 menší než 38040_ pak ano, přiložte potvrzení...
>Jo a ještě se chci zeptat, jestli někdo nevíte, jestli
>u faktury je POVINNÉ mít předávací protokol a jestli
>to je povinné, kde v jakém zákoně to najdu. Děkuju moc
u faktury nemusí být ale musíte předložit při kontrole...
Ještě prosím, mám potvrzení o pskytnutém úvěru na bytové potřeby a o výši úroků z tohoto úvěru - 16320,- můžu mu to uplatnit??
>>>>Prosím Vás stačí mi na roční zúčtování potvrzení z
>>>>pracáku, že našeho zaměstnance manželka byla vedená
>>>>na
>>>>ÚP, jestli mu můžu uplatnit nezdanitelnou částku na
>>>>manželku?? Děkuji za odpověď!
>>>
>>>příjem z podpory manželky byl za rok 2005 menší než
>>>38040_ pak ano, přiložte potvrzení...
>>>
>>Ale já mám jenom potvrzení o době vdení v evidenci
>>uchazečů o zaměstnsnvů, to asi nestačí, že ne??
Já si ještě nechávám podepsat čestné prohlášení, že v době evidence na ÚP neměla žádné zdanitelné příjmy.
>Ještě prosím, mám potvrzení o pskytnutém úvěru na
>bytové potřeby a o výši úroků z tohoto úvěru - 16320,-
>můžu mu to uplatnit??
Můžete uplatnit, jestliže splňuje podmínky - trvalé bydliště,atd.Ale ne celé, jen do výše 12.000,-.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 2. 2006 15:01
Prosím Vás stačí mi na roční zúčtování potvrzení z pracáku, že našeho zaměstnance manželka byla vedená na ÚP, jestli mu můžu uplatnit nezdanitelnou částku na manželku?? Děkuji za odpověď!
Jo a ještě se chci zeptat, jestli někdo nevíte, jestli u faktury je POVINNÉ mít předávací protokol a jestli to je povinné, kde v jakém zákoně to najdu. Děkuju moc