Re: szm-každý z manželů sám tiskopis?
DĚKUJI ZA VAŠE RADY, ALE JEŠTĚ JEDNA VĚC UŽ JSEM TO VYPLNILA NA BUSINESSCENTER V ŠABLONÁCH A TAM MI Z TOHO VYJEDE JEN JEDEN TISKOPIS NA MANŽELA, U KTERÉHO ZADÁVÁM VEĚŠKERÉ INFORMACE .TAK JSEM SI NEBYLA JISTÁ , JAK TO JE JEŠTĚ ZKUSÍM CO RADÍTE. DÍKY
U SOC.A ZDR. PŘEHLEDU MI TO NEZAPOČÍTALO DO VÝDAJŮ ODPISY, KTERÉ MÁM VLOŽENÉ V TISKOPISE K DP VE SNIŽUJÍCÍCH POLOŽKÁCH, ŘÍKALA JSEM SI, ŽE BYCH TY ODPISY HODILA NATVRDO DO VÝDAJŮ V DANI Z PŘIJMU V TISKOPISE,, ABY SE TO DOSTALO DO VÝDAJŮ U PŘEHLEDŮ.
A SOCIÁLKU TO POJISTNÉ VŮBEC NEZPOČÍTALO, KOUKÁM, KDE MŮŽE BÝT CHYBA. ZDRAVOTNÍ POJISTNÉ TO ZMÁKLO.
ZATÍM NASHLE A JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 2. 2006 20:35
prosím, podá každý z manželů tiskopis za sebe nebo je jen jeden a v příloze 5.je rozepsané o manželce i manželovi.
děkuji za odpověd.