Re: Leasing na rodné číslo
U fyzické osoby není problém, nesmíte ale zapomenout sledovat soukromé a "služební" jízdy a vše krátit.
Ja jsem si na auto udělala kartu, kde jsem napsala kdy bylo vloženo a protože jsem je prodala tak na kartě mám napsáno, kdy jsem je vyřadila z majetku a zdanila jsem je v §10./Po LS je osvobozeno po vyřazení z majetku až po 5letech/Peťa
Re: Leasing na rodné číslo
Takže leasing bude splacen 16.2.2006 a se stejným datem vyrobím kartu HIM.
A ještě bych se chtěla zeptat na jednu věc. Jak mám postupovatpři zaúčtování splátek, pokud byl leasing doplacen dřív a potom auto prodáno. Leasing měl trvat až do června 2006 a auto bylo prodáno letos v listopadu? Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
22. 2. 2006 21:34
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s uplatňováním leasingových splátek při pořízení auta na rodné číslo. Někde jsem si tu přečetla, že pokud bude auto vloženo po splacení do majetku firmy, je možno dávat do nákladu jak lesingové splátky, tak i PHM, opravy atd. A ještě jeden dotaz, jak proběhne vložení auta do majetku firmy? Jakým dokladem? Děkuji mockrát.