Re: jak tisknout přehled ossz??
na stránkách cssz je upozornění, že Přehled se může vytisknout i černobíle, ale musí se vytisknout oboustranně.
"Postup pro vytištění tiskopisů:
Zveřejněné tiskopisy se otevírají v textovém editoru MS WORD nebo v programu Adobe Acrobat Reader 6.0 CE (CZ) a vyšší.
Po kliknutí na číslo tiskopisu v seznamu se tiskopis zobrazí ve tvaru "*.doc" nebo "*.pdf".
V této podobě můžete tiskopis vytisknout a poté vyplnit.
UPOZORNĚNÍ
Při odevzdávání vyplněných formulářů je nutné dodržet formát formuláře (formuláře formátu A5 zastřihněte). Pro oboustranný tisk je nutné tiskopis nejprve stáhnout na PC a potom vytisknout oboustranně."
viz http://www.cssz.cz/tiskopisy/default.asp
asi blbost ale presto se zeptam :-)
>>>kdo ví, má být přehled na jednom listu, jako přední a
>>>zadní strana, nebo musí být každá strana
>>>samostatně...primitivní dotaz, ale nevím...jak na
>>>to????
>>Já ho tisknu na 1 list, ale i 2 listy jsou přijatelné
>
>na stránkách cssz je upozornění, že Přehled se může
>vytisknout i černobíle, ale musí se vytisknout
>oboustranně.
>"Postup pro vytištění tiskopisů:
>Zveřejněné tiskopisy se otevírají v textovém editoru
>MS WORD nebo v programu Adobe Acrobat Reader 6.0 CE
>(CZ) a vyšší.
>Po kliknutí na číslo tiskopisu v seznamu se tiskopis
>zobrazí ve tvaru "*.doc" nebo "*.pdf".
>V této podobě můžete tiskopis vytisknout a poté
>vyplnit.
>UPOZORNĚNÍ
>Při odevzdávání vyplněných formulářů je nutné dodržet
>formát formuláře (formuláře formátu A5 zastřihněte).
>Pro oboustranný tisk je nutné tiskopis nejprve stáhnout
>na PC a potom vytisknout oboustranně."
>
>viz http://www.cssz.cz/tiskopisy/default.asp
jaky je puvodni format toho prehledu na OSSZ? Ja to tiskla kamaradce a ten formular se mi vytisknul na format A4. Priznam se, ze v praxi jsem ten formular nevidela :-) tak nevim, jestli jsem ji to dala spravne. diky za odpovedi.
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
23. 2. 2006 21:51
kdo ví, má být přehled na jednom listu, jako přední a zadní strana, nebo musí být každá strana samostatně...primitivní dotaz, ale nevím...jak na to????