Re: Nepřevedený zůstatek siln.daně - co
Pokud to správně chápu tak, že jste již z roku 2004 měli nějaký přeplatek na SD, ten jste do PS 2005 nepřevedli, tím pádem jste rok 2005 v SD účtovali bez tohoto přeplatku, pak by na FÚ stále ten přeplatek měl být. Tak já bych to udělal tak, že bych v roce 2006 ten přeplatek "aktivoval" 702/345, protože podle toho co píšete vám nyní nesedí konečné zůstatky 2004 na počáteční 2005 a nemohla by vám sedět ani obratovka.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 2. 2006 10:54
Bývala účetní nezadala počáteční stav k 01.01.05 silniční daně. Zjistila jsem to až nyní. Jak mám zaúčtovat. Náklady siln. daně byly v roce 2004 uplatněny, jen nebyl převeden zůstatek na 345/A. Mám to inventurou vyhodit nedaňově na 531/A?