Re: Bezpl. právní poradna,může se jí věř
>Nejedná se o žádný úč.problém, ale prosím Vás,
>neslyšeli jste něco o bezplatné právní poradně pod
>hlavičkou agentury Nika Sokolov, Čeněk Němeček ?Stále
>tato agentura dává inzeráty, že přijme ženy na
>kancelářskou práci. Dívali jsme se na Ares, tam má ekonomicko
>organizační poradenství , nabízí bezplatné právní
>poradenství. Nerada bych naletěla.Budu ráda, pokud se mi
>ozve někdo, kdo má s touto firmou nějakou zkušenost.
>Nebo nevíte na jakém pokecu , bych toto mohla
>zjistit?
>
>
>
>Děkuji Katka.
Jen mezi námi, koukal jsem do všech možných registrů a připadá mi to jako Ferda Mravenec práce všeho druhu, a navíc jsem se s tím někde setkal, protože jsem působil jak v prostředí úklidových firem tak i bezpečnostních agentur a oni tyto služby mají registrovány, bohužel skleroza na postupu a nemůžu si vybavit, kdy a kde, ale bylo to něco negativního. Záleží na tom, jakou práci Vám nabídnou, za kolik, kde budete mít pracoviště, jakou pracovní smlouvu atd.Nesmíte se nechat doběhnout.
>
prosím Vás,
>>neslyšeli jste něco o bezplatné právní poradně pod
>>hlavičkou agentury Nika Sokolov, Čeněk Němeček ?Stále
>>tato agentura dává inzeráty, že přijme ženy na
>>kancelářskou práci. Dívali jsme se na Ares, tam má
>>ekonomicko
>>organizační poradenství , nabízí bezplatné právní
>>poradenství. Nerada bych naletěla.Budu ráda, pokud se
>>mi
>>ozve někdo, kdo má s touto firmou nějakou zkušenost.
>>Děkuji Katka.
>Jen mezi námi, koukal jsem do všech možných registrů a
>připadá mi to jako Ferda Mravenec práce všeho druhu, a
>navíc jsem se s tím někde setkal, protože jsem působil
>jak v prostředí úklidových firem tak i bezpečnostních
>agentur a oni tyto služby mají registrovány, bohužel
Pan Němeček
abízí , že ty ženy budou dělat po absolvování jeho kursu a po úspěšném testu za peníze právní poradkyně, že jím bude posílat klienty a vše jim připraví pro klienta, ženy, že jen seberou údaje od klienta k uskutečnění právní porady,pošlou mu vše po internetu(říká tomu spisová služba) a on , že zdarma vše právně a správně zpracuje, že má na to systém poradců a ty ženy, že po 3měsících až se finačně zajistí budu přispívat do systému 1000,-Kč měsíčně za tuto službu.Ženy si nechají zaplatit od klienta a tyto si nechají,pan Němeček z toho má tedy jen 1000,-kč měsíčně a od té pracovnice žádá svůj ŽL na ekonomicko organizační poradenství.
jak mohou ženy po absolvování nějakého kurzu dělat právní poradkyně, už vím, kde to bylo,běžte od toho, dokud je čas.
Pájo díky za probuzení.
Bylo to lákavé a vypadalo to velmi seriozně , pan Němeček má výborné vystupování. Jako blbec jsem se zbytečně učila minimum právních znalostí(tak to pojmenoval) a jako blbec mu odpověděla na 30 otázek.Dal mi krásný diplom s dopisem ,jak jsem skvěle prospěla a smlouvu na ten jeho systém.Naštěstí jsem nechtěla začít pracovat , dokud nezjistím, že to funguje, tak mě ta zkušenost stála asi patnáct stovek za ten kurs, v době kdy jsem byla bez práce jsem brala co se dalo.Ale vím o paní, která málem kvůli němu koupila počítač, protože ten by byl k té práci nutný, pan Němeček po něm měl posílat vypracované smlouvy na základě požadavků klientů, které by ty ženy vyzjistili . Zkoušela jsem se ho ptát na různé právní věci a posílala svoje dotazy jako za klienta a vždycky dobře a rychle odpověděl, což mě zmátlo a pořád jsem se nemohla rozhodnout zda je podvodník nebo ne, teď jste mi velmi pomohl v rozhodnutí, to víte nechtěla jsem si nechat ujít práci a nechtěla jsem na pracák, to mi příjde hrozně ponižující. Naštěstí už jsem zaměstnaná, přeji dobrou noc a díky.
Dobrý den všem,
v tomto týdnu nás navštívila uživatelka, která se obrátila na Právně poradenskou kancelář, Agentura NIKA Sokolov, Čeněk Němeček, IČO 13847911, Počátecká 272, 394 68 Žirovnice. Inzeroval v nějakých novinách, že bezplatně nachystá insolvenční návrh. Potom uživatelce vypracované dokumenty poslal dobírkou za 2.200,-Kč. K vyplněnému návrhu jsme měli mnoho připomínek zejména ke kolonkám 7,8,9,21, kde je potřeba vypsat skutečnosti podle insolvenčního zákona, přílohy - různé tabulky také měly podle našeho názoru nedostatky. Co ale bylo opravdu alarmující bylo to, že se pan Němeček ani nenamáhal spočítat, zda uživatelka může splátkami pokrýt 30 % dluhů včetně odměny insolvenčního správce. Paní neměla dostatečný příjem, takže zaplatila zbytečně přes dva tisíce. Tolik o serióznosti poskytovaných služeb.
B
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
24. 2. 2006 13:49
Nejedná se o žádný úč.problém, ale prosím Vás,
neslyšeli jste něco o bezplatné právní poradně pod hlavičkou agentury Nika Sokolov, Čeněk Němeček ?Stále tato agentura dává inzeráty, že přijme ženy na kancelářskou práci. Dívali jsme se na Ares, tam má ekonomicko organizační poradenství , nabízí bezplatné právní poradenství. Nerada bych naletěla.Budu ráda, pokud se mi ozve někdo, kdo má s touto firmou nějakou zkušenost.
Nebo nevíte na jakém pokecu , bych toto mohla zjistit?
Děkuji Katka.