Re: TELE2 nebo Internet Expres Start?
osobní zkušenost nemám, ale kamaráda manželku taky takhle Tele2 ukecal, kamarád jí potom zmlátil a měsíc jsem mu nesměl volat na pevnou, aby mu to náhodou nezapojili :-)) nemusíte nic podepisovat, stačí když telefonujete, jak mi vysvětloval :-)
Jojo, mou maminku před časem taky ukecali od Tele2 na nějakou "ohromně výhodnou" smlouvu. Nerozuměla tomu a podepsala to :-( Přitom z pevné skoro nikam nevolá a nemohla se pak dostat na internet, aby si stáhla maily od nás dětí, protože si neuměla přenastavit tel.číslo na dial-up internet - přes Telecom to nefungovalo a přes Tele2 to neuměla. Dalo jí dost práce, než se jí podařilo se z té smlouvy vykroutit a uvést vše do původního stavu.
(Přitom se všude píše - nepodepisujte pod tlakem, rozmyslete si to, zeptejte se, nechte si to projít hlavou, srovnejte s jinými nabídkami). Maminka je docela inteligentní ženská... a stejně udělala takovouhle blbost. Achjo :-(
Lze z toho docela dobře vybruslit tím, že zavoláte na Telecom na bezplatnou linku a oni Vám pošlou formulář na zakázání přístupu cizího operátora a můžete zase volat přes Telecom jako dřív, ale zároveň je nutné vypovědět smlouvu Tele 2.
Irča
Musím se přiznat, Pavel je můj manžel, normálně sem nechodí... Moc se mu líbila odpověď pana N. - to vám tedy pěkně děkuji :-))) (ale doufám, že se tím nebude řídit, většinou mě nebije...). Děkuji Irče za radu, hned jsem si to vyřídila u Telecomu - v pohodě, pak jsem volala TELE2 - hrůza, mermomocí mě přesvědčovali, že jsou lepší, byli strašně nepříjemní, jak jsem pochopila jejich službu lze po telefonu hladce objednat, ale s ukončením už to tak jednoduché není. A to jsem si říkala, že mně se to nemůže stát, takhle někomu naletět :-))) J.F.
Jen si u Telecomu po jakýchkoliv změnách vždy pořádně zkontrolujte vyúčtování a tarif. Jakákoliv změna byla u mě provázena nepříjemnostmi s reklamacemi služeb i následného vyúčtování (např. samotné připojení a související nechutné tahanice mezi místní pobočkou ČT a centrálou, následně při změně rychlosti mi nabízený int. paušál á 799,- připojili á 2.999, navíc vyúčtovali poplatek, který tam být neměl). Už raději nepátrám po přílišných dalších "vymoženostech", neboť z jakýchkoliv změn mám už předem nepříjemný pocit, především z následné ztráty času při reklamacích. Takže kontrolovat průběžně i následně.
Pokud se však podaří překonat zmiňované problémy, pak už to funguje skvěle.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
25. 2. 2006 7:30
Prosím vás co z toho je lepší? Manželce někdo volal a ukecal ji na tu službu TELE2,přestože jsme byli s IES spokojeni. Jak tak čtu ty letáky, co poslali, prokousávám se hlavně řečmi typu Volejte levněji, ale platí se za provolané minuty a není tam 60 minut volání zdarma a paušál na internet. Máme dva počítače a neustále je někdo na internet připojený. Už hlásili telefonicky, že služba běží, přestože jsem jako hlášený uživatel nic nepodepsal (manželka také ne) Máte někdo praktické zkušenosti? Děkuji.