Re: blbě salda
Tady je každá rada těžká. Záleží na tom:
1) co je to za SW a jak snadno se v něm dohledává
2) jestli se vám do toho chce a jestli na to máte čas
3) jestli jsou ochotni za tu práci zaplatit částku, která je rozumná pro obě strany i vzhledem k pokročilému datu.
Univerzální řešení podle mého neexistuje. Samozřejmě by si to měli dát do pořádku, ale jestli to máte dělat zrovna Vy a za kolik, to Vám tady nikdo neporadí :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
27. 2. 2006 16:47
Prosim o info o vasich zkusenostech s "rozhozenymi" saldy 321, 311. Firma ma jine zustatky na uctech a na "nesparovanych" pohledavkach a zavazcich, coz pricitam chybe SW a celkovemu bordelu u tech nebozaku. Ted co s tim - priznavam, ze jako nejlepsi eventualita se mi jevi ÚTĚK, ale je mi jich líto ...