Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
28. 2. 2006 7:50
Už jsem zde našla dost potřebného, ale protože je naše mzdovka nemocná a naše zaměstnankyně přišla do firmy s žádostí o čerpání dovolené mezi PPM a RP potřebuji poradit: PPM končí dne 17.3.06 a chce vybrat (starou) dovolenou z roku 2005 - má 9 dní. Ale teď nevím jak spočítat nárok dovolené za rok 2006 ? Pokud budu započítávat pouze dobu PPM, pak má nárok jen na 2/12. Ale pokud k době PPM započtu i čerpání dovolené (z roku 2005) tj. do 30.3.06 pak je nárok dovolené za rok 2006 celých 20 dní. Jsem z toho trochu zmatená, prosím poraďte jaká úvaha je správná !? Moc díky