Re: Nevyplacená část mzdy do 31.1.2006
To je mi jasné v případě, že se vyplatí celá mzda za měsíc, ale když je nevyplacená jen část? Navíc ZP,SP i DzP je odvedeno z úhrnu příjmu, takže zbývá doplatit jen těch skutečných 30.000,- čistého. Navíc nevím, jak přepočítat těch poměrných 30.000,- čistého na příjem hrubý tak, aby to ve finále vycházelo...Daňová poradkyně mi řekla, že mám do ř. 1 v potvrzení vypsat úhrn příjmů za 2005, v ř. 2 to ponížit o těch čistých 30.000,-- a pojistné a daň doplnit z úhrnu příjmu. Tak nevím...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
28. 2. 2006 13:57
Dobrý den,
mám problém s potvrzením o zdanitelných příjmech. Za prosinec 2005 byla společníkovi vypočtena a zaúčtována mzda 133.000,-- hrubého(tj. 83.416,- čistého). Ale do konce ledna 2006 mu bylo vyplaceno o 30.000,- čistého méně. Jak mám postupovat v potvrzení, když mu nebyla vyplacena celá mzda? Moc děkuji za odpověď.