Re: dpp a následný prac.poměr
>Jeden student u nás měl v roce 2005 dohodu o provedení
>práce.
>Letos v únoru jsme jej zaměstnali. V roce 2005 u nas
>nepodepsal prohlášení, srazili jsme mu 20% zálohu na
>daň. Letos by si rád nechal u nás údělal zúčtování daně
>za rok 2005. Má na to nárok nebo si jej má udělat
>sám.
>Jsem z toho zmatená.
>PS: jiné příjmy než dohodu od nás za rok 2005 neměl.
může dodatečně podepsat daňové prohlášení - na to je tam ten druhý řádek - napište datum 15.2.2006 - dodatečně podepíše a můžete mu pokud již nikde nic neměl provést roč.vyúčtování....ať donese potvrzení o studiu a další odpočty...
>
Re: dpp a následný prac.poměr
>Jeden student u nás měl v roce 2005 dohodu o provedení
>práce.
>Letos v únoru jsme jej zaměstnali. V roce 2005 u nas
>nepodepsal prohlášení, srazili jsme mu 20% zálohu na
>daň. Letos by si rád nechal u nás údělal zúčtování daně
>za rok 2005. Má na to nárok nebo si jej má udělat
>sám.
>Jsem z toho zmatená.
>PS: jiné příjmy než dohodu od nás za rok 2005 neměl.
-----------------------
Prohlášení může u vás podepsat dodatečně /pokud za příslušné měsíce neměl podepsáno jinde/ a pak můžete udělat roční zúčtování, nebo mu dejte potvrzení o příjmech za r. 2005 a sám si podá dań.přiznání - což by bylo myslím lepší.
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
28. 2. 2006 14:53
Jeden student u nás měl v roce 2005 dohodu o provedení práce.
Letos v únoru jsme jej zaměstnali. V roce 2005 u nas nepodepsal prohlášení, srazili jsme mu 20% zálohu na daň. Letos by si rád nechal u nás údělal zúčtování daně za rok 2005. Má na to nárok nebo si jej má udělat sám.
Jsem z toho zmatená.
PS: jiné příjmy než dohodu od nás za rok 2005 neměl.