Re: PROBLÉM a co dál ? v podvojném ú
***nooo...taky tyhle opravy "po někom" nesnáším...a když spočtete případný daňový doměrek z nepřiznaného příjmu cca 4tis.tak by se na to možná mohlo i zapomenout. Ono i to dodatečné DP ho bude něco stát, a v případě, že na kontrolu nepůjde, to bude mít nejlevnější...na druhou stranu pokud půjde za tři roky....:-(((())přesto myslím, že 4tis.není příjem, který by významně ovlivnil daňový základ...
Re: PROBLÉM a co dál ? v podvojném ú
**ne, že bych byla nedbalá účetní, ale v tom případě, bych to s klidnou duší založila a nechala být...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
28. 2. 2006 17:38
Už mám toho účtování nad hlavu a nějak jsem se do toho zamotala.
Nevím, jak zaúčtovat SP u FO účtující v podvojném účetnictví.
Je to trochu komplikované: Teď mi donesl klient doklad, kterým byl vrácen přeplatek SP v roce 2004, tak musím rok 2004 přeúčtovat znovu a podat dodatečné DP. Nejradši bych ten doklad schovala, ale na přehledu od OSSZ je to stále vidět. Loni dělal účetnictví někdo jiný a já to teď mám dát do pořádku, že jsem se na to....
-----------------------------------------------------------------------------------------
V roce 2003 platil zálohy podle předpisu. A bylo zaúčtováno 6750 na 336/211 a ke konci roku 526/336 předpis SP. V přehledu za 2003 mu ony zálohy napsali jako přeplatek a ten přeplatek 6750,- použili
1. na nové zálohy 2025,-
2. na platbu penále 337,-
3. vrácen zpět v hotovosti 4388,-
Nějak nevím jak na to a co s tím.
děkuji za každou radu