Re: Daňová kontrola-lhůty
I když máme čisté svědomí, chovali se k nám jak ke grázlům. Naprosto neprofesionální přístup, neznalost praxe. Naše vysvětlení komentovali slovy:"To vám nevěřím, to mi neříkejte, to jsem ještě neviděla apod." Záměrně nás i provokovali některými podezíravými otázky, asi mají nějaké školení u psychologa.
Re: Daňová kontrola-lhůty
může to být váš subjektivní dojem (netvrdím, že to tak nebylo). ale spousta poplatníků považuje za provokaci a podezíravé otázky i to, když se FÚ zeptá, jak posloužila např. kožená sedačka za 120000 k zajištění dosažení a udržení příjmů:-)) pokud jde o advokáta, může se mu zdát otázka arogantní a provokující:-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
1. 3. 2006 9:09
Dobrý den,
měli jsme kontrolu z FÚ na daň z příjmu za poslední čtyři roky. Nic zásadního nenašli, i přes jejich velkou aroganci jsme vše předložili, vysvětlili. Při poslední návštěvě nás informovali, že ještě přijdeme podepsat závěrečnou zprávu. Je to již tři měsíce a zatím se neozvali. Nevíte, jestli existuje nějaká lhůta na uzavření daňové kontroly?
Díky Magda