Hlavní navigace

Radním se platí soukromé VŠ.

  • (neregistrovaný)

    3. 3. 2006 6:31

    Tak jsem se dočetla včera v MFDnes, že se někde radním platí soukromé VŠ v řádu několik stovek tisíc./sami si to odsouhlasí/.Chci se zeptat,protože máme zaměstnanou dívku na HPP, která dálkově si studuje také soukromou VŠ/mohli bychom nějak ošetřit smluvně její závazek vůči naší firmě?Kdyby to pro nás byl danový náklad rádi bychom jí to platili..A ještě další dotaz.Může si zaměstnanec vybrat celou dovolenou už ke konci února??dík Petra

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 3. 3. 2006 8:04

      Anonymní (neregistrovaný)

      Re: Radním se platí soukromé VŠ.
      Nemohl by to pro vás být daňový náklad.
      Ale nezáviďte, oni ti radní /a jiná cháska/ jsou úplně jiná vahová kategorie. Jestli je či není to daňový náklad, vůbec nemusí zjišťovat, nezajímá je to.

    • 3. 3. 2006 10:09

      Petra (neregistrovaný)

      Re: Typicky český názor.....
      Nezávadím ale jsem ohromně nasrannááá..Poněvadž se to platí těm zmetkum z peněz nás všech!!!A oni dělají co? Serou na lidi.Ve městech si zřídili městs.polici/pro ochranu radních/ a starosta je jich šerif. A co udělali ve Zlíně?..A to tam dělají dál...ti strážníci.Umí jen vybírat poplatky od lidí/za to,že parkuješ ve městě kterém bydlíš a za každé prdnutí.Asi si myslí, že to město je jejich a lidi jsou jen jen čeládka k placení a poslouchání.. Tak - peklo ložené!!! Petra

    • 3. 3. 2006 10:30

      Ilona (neregistrovaný)

      Re: Typicky český názor.....
      ****
      a co treba sponzorsky dar? Neni to vylozene danovy naklad, ale na konci roku se to da odecist od zakladu dane (pomerna cast).

    • 3. 3. 2006 10:28

      Ilona (neregistrovaný)

      dovolena
      ****
      zamestnanec si muze vybrat celou dovolenou, pokud je predpoklad, ze v zam. zustane po cely rok a ze mu narok (zpetne) vznikne; kazdopadne o dovolene rozhoduje zamestnavatel, takze pokud on povoli, tak proc ne - kdyby zamestnanec odesel v prubehu roku, tak se mu ty dny, na ktere mu nevznikl narok, strhnou z posledniho platu..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).