Re: roční uzávěrka - začátečník
Hlavně uzávěrka musí následovat po inventuře ve které si odsouhlasíte majetek,pohledávky,závazky,zásoby. Kyž budete mít inventuru provedenou pak následuje tvorba opravných položek a podobně.
Pokud i toto máte hotové,pak před vlastní uzávěkrou si projeťte účty a pohledem si odsouhlaste,zda je vše správně zaúčtováno,pak teprve můžete přejít k uzávěrce.SW sice vše vyjede,ale nejdůležitější je to,aby jste měla i vše správně zaúčtováno a účty odsouhlaseny.
Re: roční uzávěrka - začátečník
Ano, saldo zkontrolovat na nezaplacené pohledávky a i závazky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
4. 3. 2006 13:51
Prosím Vás,pracuji na první uzávěrce nejen s.r.o., které vzniklo v r. 2005, ale hlavně na své první uzávěrce vůbec.Vím, že má mít Rozvahu, Výkaz zisku a ztrát,to vše v zjednodušeném rozsahu, ale prosím zkušené o to, co mám hlídat nebo srovnávat za účty, zkrátka co mi má sedět. A co se saldem, má se rovnat pohledávkám? Program mi sice rozvahu a vše potřebné vyjede, ale jak poznám, že to mám dobře? Najde se někdo, kdo mi poradí?
Mockrát děkuji.