Re: nájemné-záloha.el.energie u bytu
No zálohy to jsou určitě, za rok snad dostáváte vyúčtování, ne? U nich jsou to přijaté zálohy, u Vás poskytnuté. Nejsem teda účetní ale tohle je podle mě jasný.
Fond oprav - to je taky záloha (dlouhodobá záloha na opravy a údržbu) a FO se taky vyúčtovává každý rok.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
7. 3. 2006 9:03
Dobrý den,
jsme společnost s.r.o. a máme ve vlastnicví byt, který dále pronajímáme. Do fondu oprav a za ostatní služby (popelnice,energie,voda) platíme cca 1600 Kč. Nájemné vybíráme 8000 Kč + 1500 za služby. (100 Kč bereme jako ztrátu, ale prootže nájemné dobré, tak to neřešíme). Jak mám účtovat platby za dond oprav + el.en.voda, a přijaté peníze za služby ?? Mohu výnosově a nákladově ?
Děkuji